Om bara några dagar startar WM och det ska bli så kul! Längtar och räknar ner för varje dag. Älskar att titta på matcherna och även spela på dem!

Min största spelvinst på fotboll
Är det någon som kommer ihåg Greklands viktoria i fotbolls-EM 2004? Jag minns den i alla fall som igår. Greklands seger gav mig nämligen min största spelvinst någonsin och då har jag ändå fått 13 rätt på Stryktipset flera gånger!
Det började så här. Portugal och Grekland möttes i inledningsmatchen den 12 juni 2004. Grekland tog en mycket överraskande seger. Karagounis och Basinas såg till att Grekland vann med 2-1. Oddset på Grekland som EM-segrare ändrades inte särskilt efter den matchen. Det var liksom ingen som trodde att Grekland, trots en imponerande seger mot Portugal, skulle kunna gå hela vägen.
Jag tänkte annorlunda. Grekerna var vad man brukar kalla äckligt disciplinerade. Charisteas var en enorm profil. Han var inte bara klart bäst på plan. Han höll även alla sina medspelare i schack, vilket inte är en lätt uppgift. Grekerna är ju minst sagt passionerade. Jag kände att grekerna förmodligen kunde skrälla både en och två gånger till så jag satte en ganska hyfsad slant på Grekland som EM-segrare.
I den nästa matchen i gruppen, mot Spanien, spelade Grekland 1-1 mot Spanien – även det en mindre skräll. Inför den sista omgången låg Grekland bra till för avancemang. Man förlorade dock mot Ryssland med 2-1, men det spelade ingen roll eftersom Portugal samtidigt slog Spanien. Nu började oddsen på Grekland sjunka lite och jag kände mer och mer att jag var rätt ute med mitt spel.
I kvartsfinalen ställdes Grekland mot Frankrike. Frankrike var enorma favoriter men det var Grekland som gick segrande ur striden. Givetvis var det Charisteas som klev fram. Grekland vann med 1-0. Grekland var nu officiellt det stora skrällaget i EM. Men mot Tjeckien i semin skulle väl ändå framgångssagan ta slut?
Icke! Det var mållöst vid full tid. På övertid i första förlängningskvarten slog Dellas till och gjorde matchens enda mål.
Hemmanationen Portugal stod för motståndet i finalen.
Turneringens sista match blev alltså en repris på turneringens första match. Det blev samma segrare i finalen som i premiärmatchen. Charisteas blev stor matchhjälte och jag blev ett antal tusenlappar rikare.
Hoppas kunna upprepa detta superspel detta WM!