Ibland drömmer jag mig bort och funderar på vad jag skulle göra om jag vann en stor summa pengar. Skulle jag sluta jobba och bara resa runt i världen? Kanske? Men det blir kanske också tråkigt efter ett tag...

Även om det skulle vara härligt att ha så mycket pengar så man aldrig behöver bry sig så skulle det nog vara tråkigt att inte arbeta och göra något meningsfullt. Men man skulle kunna arbeta som man vill och när man vill. Kanske man skulle starta något projekt och med lite tur kanske man kunde fått det framgångsrik.

Men först och främst skulle jag bara ta ledigt och njuta av att inte behöva bekymra mig om vardagliga saker. Sen skulle jag nog göra en riktig långresa för att få se lite mer av världen. Ett land jag skulle vilja se mer av är Nya Zeeland. Jag tycker det är ett otroligt intressant land.

Jag har i många år spelat på lotto men aldrig vunnit mer än småsummor. att pricka in rätt lottorad är inte det lättaste. Igår när jag skulle kolla mitt lottoresultat så jag surfade runt på nätet och upptäckte att det finns en massa olika lottospel. Det har jag aldrig funderat på tidigare och inte heller att vinstchansen varierar mellan olika spel. Tydligen är inte Lotto det bästa spelet. Men vågar jag byta spel? Tänk om min lottorad är den som vinner i nästa vecka?

När man läser hur liten chansen är att vinna på lotto så lär det nog förbli en dröm att vinna så mycket så jag kan göra precis vad jag vill. Men visst hade de varit härligt med total frihet och att kunna boka en månad till Maldiverna i vinter och bara ligga på stranden helt bekymmerslöst.